mobilbanner

Sjösäkerhetskurs - västkustens båtförbund

Sommaren är här och båtlivet är i full färd med allt vad det innebär med sjösäkerhet. Allt kan ju hända på vattnet. Västkustens Båtförbund har förmånen att även i år, ha ett samarbete med Sjösäkerhetsskolan på Öckerö.

De har utarbetat ett program om sjösäkerhet ,som alla våra medlemmar kan gå på. Kursen är på 1 dag på Sjösäkerhetsskolan på Öckerö, kostar 0:-, kaffe + fralla ingår, men lunch får man betala själv, Västkustens Båtförbund subventionerar med 1250:- så det är jättebra tillfälle att få lära sej mycke om sjösäkerhet.

Antalet platser är begränsade, hoppas att det finns ett stort intresse.

Kursen kommer att starta Lörd. Kl. 08.30, 26  Sept, + 10 Okt. Ni bokar den dag som passar ER bäst. Bokar Ni en dag och inte kommer, får Ni betala 500:-

Hör av Er så fort som möjligt så får Ni mer information till:

Birgitta Jacobsson
Tel : 0302-406 62
Mobil: 0707- 31 02 33
Eller maila till bittan04@gmail.com